Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τον ΕΦΕΠΑΕ, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο ΕΦΕΠΑΕ και η Αναπτυξιακή Εταιρεία Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (ΑΕΔΕΠ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας, πραγματοποίησαν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
Παρουσίαση της Δράσης «Μεταφορικό Ισοδύναμο» στις: 6/3/19, ώρα: 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου, Παπαδιαμάντη 39, Σκιάθος.
(Αίθουσα προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 24210-76894-9)
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση της Δράσης και συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.
Πρόγραμμα εκδήλωσης
19:00 – 19:15: Προσέλευση
19:15-19.30: Παρουσίαση Δράσης Μεταφορικό Ισοδύναμο από τον επιστημονικό συνεργάτη και εκπρόσωπο του Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού, κ. Ευάγγελο Δήμο.
19:30-19.35: Χαιρετισμός Εκπροσώπου Επιμελητηρίου Μαγνησίας
19.35-19.50: Παρουσίαση Δράσης Μεταφορικό Ισοδύναμο για τις Επιχειρήσεις από την Υπεύθυνη για τη Δράση στη ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος κ. Μάρθα Γεράκη.
19.50: Ερωτήσεις – Συζήτηση
Δείτε εδώ την πρόσκληση.